asd Fastighetsägare & förvaltare

HydroElite

Hydrauliskt driv- och styrsystem för både modernisering och nyinstallation av hissar.

Systemet är helt integrerat och förtestat på fabriken vilket innebär att tiden för installationen kan halveras jämfört med traditionella system.

[ Läs mer ]

Kompletta hissar

Vi levererar även helt nya kompletta hissar.

I de flesta fall blir det mindre belastning på miljön att välja en hydraulhiss istället för en hiss med motvikt även vid nyinstallation. Det gäller till exempel för bostadshus med upp till 6-7 våningar.

[ Läs mer ]

AKTUELLT

Alvestas största företag

Alvesta har inget Ikea eller Volvo, men en rad företag som betyder mycket för kommunen och dess invånare. I en serie presenterar Smålandsposten Alvesta kommuns största privata arbetsgivare.

Vi är givetvis stolta över att vara ett av dessa bolag. I urklippet ovan kan du läsa om Kjells tankar och idéer kring Hydroware och framtiden.

Är du prenumerant? Följ den här länken.

Vi ser fram emot att träffa dig!

För 10:e gången i rad ställer Hydroware ut på Interlift och vi ser fram emot att få visa upp nästa generations driv- och styrenhet för hydraulhissar - HydroElite H2  VENI & VICI, tillsammans med flera andra spännande innovationer och lösningar. Ni kommer även att kunna ta del av HydroElite Experience – vad innebär det egentligen att göra affärer med oss?

Vi ses i hall 7 och monter 7161!

Interlift tillhör en av världens ledande mässor för hissbranschen. Vartannat år presenterar de ledande tillverkarna sin produktinnovationer och de senaste trenderna inom hissteknologi.
2017 deltog 574 utställare från 48 länder och besökarna uppgick till nästan 21300 från 115 olika länder.

Bygga på en våning och installera hiss

Vi har i vårt land cirka 1 000 000 lägenheter i flerbostadshus utan hiss. Bygg på en våning och installera hiss så får vi hundratusentals nya lägenheter. Det skulle ge många vinnare.

Åldersgruppen från 65 år och uppåt beräknas bli dubbelt så stor om 20 år – från en halv till en miljon personer. Kan många av dessa tack vare en hiss bo kvar i sin lägenhet sparar kommunerna minst en halv miljon kronor per person och år

Det krävs ingen ny tomtmark eller infrastruktur för lägenheter som byggs på ett befintligt hus. Det innebär lägre boendekostnader jämfört med helt nyproducerat. En förutsättning för att många unga ska ha råd att skaffa sig sitt första egna hem.

Läs mer...

Hydroware AB
Fabriksgatan 13
342 32 Alvesta 
Telefon +46 472 45100 
Fax +46 472 14964

info@hydroware.se