Jobba med framtidens hissar hos Hydroware

Elektronikkonstruktör till Hydroware 

Är du redo för en ny utmaning där du är med och utvecklar nästa generations produkter på Hydroware?

Hydroware växer och söker nu en elektronikkonstruktör till vår utvecklingsavdelning i Alvesta. Som elektronikkonstruktör kommer du arbeta med utveckling av kretskort (mönsterkort) och elektronikkort från grunden, samt upprättande av fullständiga produktionsunderlag (schema, BOM, mönsterkortsunderlag).

Tjänsten innefattar också felsökning av elektronik där du identifierar felkällor på befintliga elektronikkort och modifierar underlagen för att förbättra produkten. I samarbete med andra funktioner på Hydroware kommer du arbeta med strategiska inköp och produktutveckling där du får ett helhetsansvar. Du kommer ha en problemlösande roll där du också analyserar tekniska problem relaterat till exempelvis livslängd, värme, fukt, kemikalier och hållfasthet.

Du som söker har


 • Examen som ingenjör inom elektronik eller annat buildning som vi bedömer likvärdig
 • 2-3 års erfarenhet inom kraftelektronikutveckling
 • 2-3 års erfarenhet av analog och digitalkonstruktion
 • 2-3 års erfarenhet av HW-test, simulering och verifiering
 • Erfarenhet av CAD (PCB)
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Vi kan erbjuda dig

Genom tjänsten får du en unik möjlighet till att vara med på en framtidsresa där din kompetens blir nyckel till vår framgång. Din tjänst ingår i utvecklingsavdelningen där du arbetar tillsammans med ett team på 4 personer som alla har olika spetskompetenser. Hydroware är ett utvecklingsinriktat bolag där vi värnar om öppenhet, engagemang, ansvarstagande och respekt. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Skicka din ansökan till: jobb@hydroware.se och märk ansökan med Elektronikkonstruktör. Sista ansökningsdag är 17/11. Urval kommer att ske löpande. 

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:
Emina Drincic, utvecklingschef, 0472-451 94
Annie Alm, HR, 0472-451 77 

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-, bemanningsföretag och annonssäljare undanbedes.

Välkommen med din ansökan!

Mjukvaruutvecklare inom MATLAB 

Är du redo för en ny utmaning där du är med och utvecklar nästa generations produkter på Hydroware?

Vi söker nu en driven mjukvaruutvecklare inom Matlab som vill ha en nyckelroll på vår utvecklingsavdelning. Fokus för tjänsten är arbete i embedded systems och utveckling av mjukvara till vår nästa generations hissar.

För att ta vår produkt in i framtiden söker vi dig som är ingenjör inom Datavetenskap eller Elektroteknik och som specialiserat dig inom inbyggda system. Du har arbetat med utveckling i MATLAB/Simulink och har ett analytiskt sinne som tillåter dig att se orsakssamband och vara en effektiv problemlösare. Som person är du driven, strukturerad och arbetar systematiskt samtidigt som du finner glädje i att arbeta i en utvecklings- och framtidsinriktad miljö. Du kommer ingå i ett team på R&D avdelningen där du är en kommunikativ och lyhörd lagspelare som tror på att vägen till framgång ligger i samarbete och en prestigelös approach.

Vill du veta mer?

I denna tjänsten samarbetar vi med Experis, läs hela annonsen och skicka din ansökan via:

Hela annonsen

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 0470-74 55 95 alt. jenny.flygare@se.experis.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Redovisningsansvarig 

I samband med förvärv och fortsatt expansivt riktade aktiviteter vi vill med denna nya tjänst som redovisningsansvarig förstärka och utveckla vår ekonomifunktion. Våra tillväxtplaner och ambitioner ställer allt högre krav på redovisning och ekonomisk analys och ett mer omfattande arbete med att utveckla processer och flöden i bolaget. Dessa uppgifter utgör därför en viktig del av denna tjänst.

Arbetsbeskrivning

I din roll förväntas du delta i och samordna redovisningsarbetet för hela koncernen. Du rapporterar till koncernens ekonomichef. Inom ditt ansvarsområde ligger bland annat följande arbetsuppgifter:

 • Löpande redovisning
 • Koncernredovisning innefattande svenska och utländska dotterbolag
 • Årsbokslut
 • Månadsbokslut
 • Likviditetsplanering
 • Rapportering till myndighet som t.ex. Skatteverket
 • Tillsammans med CFO tar du fram prognos och budgetunderlag och driver
budgetprocessen  • Ta fram och följa KPI avseende försäljning och resultat
 • Tillsammans med ekonomichef ta fram och implementera rutiner och processer i syfte att kvalitetssäkra och skapa effektivitet

Vi kan erbjuda dig

Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kompetenskrav

För denna roll söker vi nu en civilekonom med goda redovisningskunskaper. Du har minst fem års dokumenterad erfarenhet av en liknande roll och är van vid att hantera koncernredovisning. Då koncernen finns på en internationell marknad och en stor del av kommunikation och dokumentation därför sker på engelska är det viktigt att du har goda kunskaper i Engelska. Att du har mycket goda IT-kunskaper och är avancerad excelanvändare är viktigt för att du ska kunna ta dig an rollen. Har du tidigare arbetat i vårt affärssystem Pyramid så är detta ett plus.

Personliga egenskaper

För att lyckas i din roll är du noggrann och strukturerad i ditt arbete med ett öga för detaljer. Du är en social person med en positiv inställning samtidigt som du är lugn och trygg i din roll. Du har en god samarbetsförmåga och du är bra på att kommunicera med personer inom olika områden. Du har en god analytisk förmåga, en proaktiv och prestigelös inställning och du trivs verkligen med ditt arbete.

Arbetets omfattning

Heltid. Start enligt överenskommelse. Du kommer vara stationerad på vårt huvudkontor i Alvesta.

Ansökan

Skicka din ansökan till: jobb@hydroware.se
Sista ansökningsdag är 24/11 - 2019. Urval sker löpande. 

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:
Annie Alm, HR, tel. 0472-451 77
Mikael Lundborg, tillförordnad CFO, tel. 0472-451 48 

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-, bemanningsföretag och annonssäljare undanbedes.

Välkommen med din ansökan!

Produktionscontroller 

Hydroware är inne i en expansiv fas och behöver komplettera sin organisation med en produktionscontroller som har stort driv och en passion för siffror och produktivitet.

Arbetsbeskrivning

Som Produktionscontroller hos oss arbetar du med att utveckla och upprätthålla korrekt informationsflöde till produktionen genom att arbeta både proaktivt och med uppföljning. Du gör relevanta analyser och rekommendationer för att möjliggöra effektivt beslutsarbete i produktionen och dess tillhörande områden. Du kommer arbeta nära ekonomichef och Vd samt produktionsorganisationen och är ansvarig för delar av bokslutsprocessen samt deltar i utvecklings- och förbättringsprojekt. Vid behov stöttar du kollegor i andra projekt och du förväntas att aktivt delta och bidraga till utvecklingsarbetet av rutiner och flöden i koncernen. Du rapporterar till ekonomichef i Alvesta.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Budget och Prognosarbete
 • Månadsrapportering inkl uppföljning, analys och utveckling av KPI
 • Produktkalkylering, Standardkostberäkning, Köpa-Tillverka analyser samt För- och efterkalkyl i produktionsprojekt
 • Uppföljning och analys av tider i produktionen
 • Uppföljning och analys av lagerhantering

Vi kan erbjuda dig

Hos Hydroware får du en stimulerande arbetsroll i ett positivt och driftigt team där vi alltid jobbar tillsammans. Hydroware är ett utvecklingsinriktat bolag där vi värnar om öppenhet, engagemang, ansvarstagande och respekt. Vi erbjuder dig en intressant framtid med goda möjligheter till utveckling inom företaget, där din kompetens och vilja är en nyckelfaktor för vår framgång.

Kompetenskrav

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av arbete i en ekonomifunktion varav minst två i rollen som controller och då gärna inom produktion. Då koncernen finns på en internationell marknad och en stor del av kommunikation och dokumentation därför sker på engelska är det viktigt att du har goda kunskaper i Engelska. Att du har mycket goda IT-kunskaper och är avancerad excelanvändare är viktigt för att du ska kunna ta dig an rollen. Har du tidigare arbetat i vårt affärssystem Pyramid så är detta ett plus.

Personliga egenskaper

Då det är en tjänst med stor bredd tror vi att är du en person som uppskattar ett högt tempo och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du trivs i en roll där du ges möjlighet att arbeta både självständigt och i team och ta stort ansvar för ditt arbete. Med arbetsuppgifter som kräver precision och korrekta underlag krävs det att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete med ett öga för detaljer.

Arbetets omfattning

Heltid. Start enligt överenskommelse. Du kommer vara stationerad på vårt huvudkontor i Alvesta.

Ansökan

Skicka din ansökan till: jobb@hydroware.se
Sista ansökningsdag är 24/11 - 2019. Urval sker löpande. 

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:
Annie Alm, HR, tel. 0472-451 77
Mikael Lundborg, tillförordnad CFO, tel. 0472-451 48 

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-, bemanningsföretag och annonssäljare undanbedes.

Välkommen med din ansökan!

Supporttekniker

Hydroware växer med ständigt ökade volymer och nu behöver vårt Supportteam i Alvesta förstärkning.

Inom Teknisk support förenas flera spännande utmaningar i en och samma yrkesroll: Kundbemötande i toppklass, tekniska utmaningar samt ren problemlösning, för att nämna några. Att vara ett kundstöd genom att vägleda och svara på tekniska frågor och hjälpa till med felsökning kring våra produkter är några av huvuduppgifterna.

Vi hoppas att du är bekväm med dessa områden och med den kundkontakt som vanligen är via telefon och e-mail. Ditt servicetänk och intresse för teknik och lärande är en grundförutsättning för att lyckas.

Det supportteam som omger dig består idag av flera medarbetare, som alla har mångårig erfarenhet inom vår bransch. Du kommer även vara en del av koncernens gemensamma supportteam. 

Du kanske har nått en punkt där du är klar med livet som hissmontör eller servicetekniker, och vill utvecklas vidare?

Din profil


• Relevant yrkeserfarenhet av hissystem och komponenter
• Goda elkunskaper, och med fördel bra förståelse inom områdena elektronik,
hydraulik och mekanik
• Utpräglat servicetänk tillsammans med intresse för arbete med teknisk
support och felsökning.
• God teknisk förståelse
• Behärskar svenska, det är meriterande om du också behärskar engelska

Kundsupport och tillgänglighet är några av Hydrowares ledord, där vi alltid har kunden i fokus för god service. Vi erbjuder en stimulerande arbetsroll på en arbetsplats där vi alltid jobbar tillsammans. Vi växer och vi är teknikorienterade. Hydroware är ett utvecklingsinriktat bolag där vi värnar om öppenhet, engagemang, ansvarstagande, och respekt.


Anställning: Tillsvidare, heltid
Placeringsort: Alvesta

Kontakt


Birgitta Berglund, Chef för Support och Reservdelsförsäljning.
Telefon 0472-451 11 (d), eller via e-post: birgitta.berglund@hydroware.se

Magnus Olsson, Senior Support och Utbildning.
Telefon 0472-451 00(vx), eller via e-post: magnus.olsson@hydroware.se

Skriftlig ansökan: birgitta.berglund@hydroware.se

Sök snarast, då urval kommer att ske löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Vi söker engagerade medarbetare!

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med människor som vill växa med oss. 

Maila oss gärna ditt CV och dina kontaktuppgifter via: jobb@hydroware.se

Hydroware AB
Fabriksgatan 13
342 32 Alvesta 
Telefon +46 472 45100 
Fax +46 472 14964

info@hydroware.se