Jobba med framtidens hissar hos Hydroware

Lediga tjänster

Supporttekniker

Med ständigt ökade volymer på flera marknader behöver vi förstärka gruppen för teknisk support med flera medarbetare. Vi söker dig som är erfaren Hisstekniker och problemlösare, och som vill verka inom vårt supportteam i Alvesta, som idag består av flera medarbetare.

Din profil

Vi önskar att du redan har en mångårig hisserfarenhet, och med fördel även kunskap om våra produkter och system. Meriterande om du även har kunskap och erfarenhet av övriga hisskomponenter och produkter.

Du besitter goda el- och hisskunskaper såväl inom hydraulik, mekanik, och elektronik, och kommer som problemlösare och tekniker även kommer att ingå i vårt utbildningsteam och kundstöd. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder en stimulerande arbetsroll på en bra arbetsplats. Vi växer och vi är teknikorienterade. Hydroware som bolag värnar om öppenhet, engagemang, ansvarstagande, respekt samt att vi är utvecklingsinriktade.

Kundsupport och tillgänglighet några av Hydrowares ledord, och vi har alltid kunden i fokus för god service. Du kommer även vara en del av koncernens gemensamma supportteam.

Anställning: Tillsvidare, heltid
Placeringsort: Alvesta

Kontakt

Birgitta Berglund, Chef för Support och Reservdelsförsäljning.
Telefon 0472-451 11 (d), eller via e-post: birgitta.berglund@hydroware.se
Skriftlig ansökan: birgitta.berglund@hydroware.se

Sök snarast, då urval kommer att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Montörer och systemtestare

Vi söker nu elmontörer, gärna med erfarenhet av automation till vår ständigt växande produktion. Arbetet innebär i huvudsak att du kopplar enligt tabeller och även viss mekanisk montering. Vi söker också dig som söker nya utmaningar som systemtestare. Arbetet som systemtestare innebär att du testar systemets funktioner, utför mätningar och felsökning med hjälp av elschema och verktyg som sista steg i produktionskedjan.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som medarbetare i Hydrowares produktion ingår du i någon av våra produktionsavdelningar där du har ett nära samarbete med dina kollegor. Det är låga ljudnivåer och en renlig miljö.
Vi erbjuder dig en intressant framtid med mycket goda möjligheter till utveckling, där din kompetens är en nyckelfaktor för vår framgång!

Kontakt

Vid ansökan eller frågor om tjänsten kontakta via jobb@hydroware.se.

Välkommen med din ansökan!

Vi söker engagerade medarbetare!

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med människor som vill växa med oss. 

Maila oss gärna ditt CV och dina kontaktuppgifter via: jobb@hydroware.se

Hydroware AB
Fabriksgatan 13
342 32 Alvesta 
Telefon +46 472 45100 
Fax +46 472 14964

info@hydroware.se