Jobba med framtidens hissar hos HydrowareVi söker engagerade medarbetare!

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med människor som vill växa med oss. Maila oss gärna ditt CV och dina kontaktuppgifter via: jobb@hydroware.se

Lediga Tjänster

Hydroware växer - nu söker vi en hisstekniker

Vi söker dig som är erfaren hisstekniker och som vill verka som vår
tekniska specialist och ambassadör för HydroElite på fältet.

Kundsupport och tillgänglighet är några av Hydrowares ledord. Service och kvalité med kunden i fokus för god service och nära tillgänglighet.

Din bakgrund:

Vi ser att du redan har en mångårig erfarenhet av hydraulhissar, med fördel kunskap om våra produkter och system, samt gedigen kunskap och erfarenhet av övriga hisskomponenter och produkter.

Du besitter goda el- och hisskunskaper såväl inom hydraulik, mekanik och elektronik, och kommer som problemlösare och tekniker vara en tillgång även i vårt utbildningsteam och kundstöd.

Personliga egenskaper:

Du är serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Nyfiken och kreativ samt har ett positivt och flexibelt förhållningssätt. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Som hisstekniker kommer du främst vara verksam i Stockholmsregionen, men du kommer också ingå i koncernens gemensamma supportteam. Vi erbjuder dig en intressant framtid med goda möjligheter till utveckling där din kompetens är en nyckelfaktor för vår framgång!

Kontaktperson

Vid ansökan eller frågor om tjänsten kontakta Christer Tånnander - VD, 
på telefon 0472-451 01, eller via e-post: christer.tannander@hydroware.se

Urval kommer att ske löpande - sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Hydroware är specialister på modernisering av hydrauliska hissar där vi erbjuder produkter med hög kvalitet som ger kort installationstid. Vi är erkända för vår kompetenta kundsupport och våra korta leveranstider. Företaget startades 1998 och har idag ca 100 anställda och omsätter drygt 200 miljoner kronor. Huvudkontor och tillverkning finns i Alvesta med dotterbolag i Tyskland, Storbritannien, Italien och USA.
Hydroware AB
Fabriksgatan 13
342 32 Alvesta 
Telefon +46 472 45100 
Fax +46 472 14964

info@hydroware.se