Kompletta hissar

Kombinera HydroElite med våra övriga kvalitetsprodukter och du får en komplett, robust, energisnål och snabbmonterad hiss. 


Den går lika bra att installera i äldre hus som i nya byggnader.  Till våra kompletta hissar levererar vi alltid driv- och styrsystemet HydroElite som ger hissen flera unika egenskaper.

Alla delar

Vi leverar allt från gejder, bärramar, cylindrar till hisskorgar, dörrar, tablåer och inredning. Kontakta någon av våra säljare för en genomgång av de kvalitetsprodukter som ingår i utbudet till våra kompletta hissar.

Olika typer av hissar

Vi levererar olika typer av hissar som personhissar, lasthissar, bilhissar och hissar som är specialanpassade att installera i trånga schakt.

Ersätta skruvhissar

Vi har tagit fram ett anpassningskit för att på ett enkelt och unikt sätt kunna ersätta alla typer av skruvhissar med en modern hydraulisk HydroElite. Kitet är speciellt anpassat för skruvhiss NTD. Mycket snabb installation och det kan användas i mycket trånga schakt

Trygghet med allt från en leverantör

Fördelen med att köpa alla komponenterna till hissen från en och samma leverantör är att det blir enklare med service, reservdelar, administration, garantier och eventuella reklamationer.

Förfrågningsunderlag

Formulär - Lasthiss

Formulär -
Personhiss

Formulär - Smalhiss

Uppmätning -
Smalhiss

Uppmätning - NTD

Vi levererar alla delar till hissen

HydroElite

Inredning

Hisskorgar

Belysning

Dörrar

Cylindrar

Tablåer

Gejder/bärramar

Hydroware AB
Fabriksgatan 13
342 32 Alvesta 
Telefon +46 472 45100 
Fax +46 472 14964

info@hydroware.se